Services

In Kloosterpark woont u in een volledig zelfstandig appartementengebouw, maar wel met veel extra voorzieningen. Op de begane grond is een aantal zorg- en serviceverleners gevestigd voor zorg, ontspanning en wellness binnen het comfort van uw eigen woonomgeving. U mag hier altijd binnenwandelen voor een afspraak tijdens kantooruren. Natuurlijk kunt u ook telefonisch een afspraak maken.

De service- en zorgverlening vanuit Het Retraitehuis worden verzorgd door Laverhof. Laverhof is een zeer gerenommeerde zorgorganisatie, die in uiteenlopende service- en zorgbehoeften kan voorzien. Naast persoonlijke en huishoudelijke verzorging en ondersteuning kunnen ook verpleging of andere behandeling en worden afgestemd geheel worden afgestemd op uw persoonlijke behoeften. De service- en zorgverlening is geheel in overleg met Laverhof af te stemmen op uw persoonlijke situatie.

Kloosterpark is via een passage direct verbonden met Het Retraitehuis. Zo kunt u heel comfortabel en veilig naar het Retraitehuis wandelen. Het Retraitehuis organiseert veel activiteiten, er is binnen het complex altijd wel iets te doen. Ook kunt u gebruikmaken van de sfeervolle ontmoetingsruimte een feestelijke bijeenkomst of een gezellig samenzijn. Voor een kopje koffie in gezelschap biedt D’n Blauwe Engel een fijne plek. Of komt gezellig een hapje eten in De Refter van Het Retraitehuis. In de kapel van Het Retraitehuis bent u ook van harte welkom voor bezinning en spiritualiteit. Mocht u meer informatie wensen, dan vindt u hier een volledig overzicht van de activiteiten die Laverhof organiseert.